Image is not available
Slider

Geiten

Je wilt verder komen met je bedrijf en het maximale uit je geiten en uit jezelf halen. Dat vraagt om goed management, perfect afgestemd voer en de juiste partners.

GIJS is sinds jaar en dag thuis in de geitenhouderij. Niet voor niets is dit dé sector waarin we landelijk actief zijn. Met het beste voer en advies op maat werken we er samen met jou aan om jouw bedrijfsresultaat steeds verder te verbeteren. Met een frisse blik en de praktische, nuchtere insteek die kenmerkend is voor GIJS zoeken we naar de beste oplossing voor iedere situatie. Ook als dat niet de meest voor de hand liggende optie is. Uiteindelijk gaat het erom om samen verder te komen. Voor de productie van het geitenvoer werken we samen met een vijftal gerenommeerde producenten. Zo combineren we het schaalvoordeel van grootschalige productie met de flexibiliteit en het maatwerk van een kleinschaligere onderneming dicht bij de boer. Dat noemen wij boeren metGIJS.

Geitenvoer

De juiste voeding is belangrijk voor een gezonde pens, goede productie en een succesvolle opfok. GIJS geitenvoer hebben we voor traditionele bedrijven als biologisch en onderscheidt zich niet alleen door de samenstelling, maar wordt ook op een unieke manier geproduceerd. Dit zorgt voor een aantoonbaar beter resultaat, zowel technisch als financieel. GIJS gaat voor innovatieve en praktische voeroplossingen, uit het vaste assortiment of op maat samengesteld. We zeggen niet voor niets ‘vandaag bedacht, morgen gebracht’. Onze nutritionisten denken met je mee en zoeken steeds naar de samenstelling die het beste bij jouw bedrijf en jouw dieren past.

Advies en begeleiding

Boeren metGIJS gaat verder dan voer alleen. Onze accountmanagers zijn thuis in de geitensector en weten wat nodig is om verder te komen met je bedrijf. Aan de hand van de technische en financiële cijfers bepalen, volgen en beoordelen we samen met jou de doelstelling voor je bedrijf. Daarnaast ondersteunt GIJS geitenhouders op het gebied van wet- en regelgeving, bedrijfsontwikkeling, financiering, automatisering en andere praktische zaken waar je als ondernemer tegenaan loopt. Bovendien beschikken we over een stalnutritionist; dé specialist op het gebied van voeding voor geiten.

Agenda

test evenement
01/01/70
test evenement 2
01/01/70
test evenement 3
01/01/70
test evenement 4
01/01/70