Image is not available
Slider

Rundvee

Je streeft naar een optimale productie waarmee je bedrijf verder komt, je koeien zich goed voelen en je een goed rendement behaalt. Dat vraagt om goed management, perfect afgestemd voer en de juiste partners.

GIJS levert voer en advies op maat om zo samen met jou het resultaat van je bedrijf steeds verder te verbeteren. Met een frisse blik en de praktische, nuchtere insteek die kenmerkend is voor onze regio zoekt GIJS naar de beste oplossing voor iedere situatie. Ook als dat niet de meest voor de hand liggende optie is. Uiteindelijk gaat het erom om samen verder te komen. Voor de productie van het mengvoer werken we samen met gespecialiseerde bedrijven. Zo combineren we het schaalvoordeel van grootschalige productie met de flexibiliteit en het maatwerk van een kleinschaligere onderneming dicht bij de boer. Dat noemen wij boeren metGIJS.

Rundveevoer

Goed melken begint bij goed voeren. De beste kwaliteit ruwvoer, aangevuld met het juiste krachtvoer. GIJS biedt ondersteuning in de ruwvoerteelt en zoekt samen met jou naar het rantsoen dat het beste past bij jouw dieren, zowel melkvee als jongvee, en jouw bedrijf. Uit het standaardassortiment of een rantsoen op maat. Onze nutritionisten denken met je mee en zoeken steeds naar de samenstelling die het beste bij jouw bedrijf en jouw dieren past.

Advies en begeleiding

Boeren metGIJS gaat verder dan voer alleen. Onze accountmanagers zijn ook thuis in het registreren en interpreteren van data. Via MelkVeeMonitor volgen wij je bedrijf op de voet en aan de hand van deze cijfers bepalen, volgen en beoordelen we samen de doelstelling voor je bedrijf. Daarnaast ondersteunt GIJS rundveehouders op het gebied van wet- en regelgeving, bedrijfsontwikkeling, financiering, automatisering en andere praktische zaken waar je als veehouder tegenaan loopt. Bovendien beschikken we over een stalnutritionist; dé specialist op het gebied van voeding voor rundvee.

Wil je meer weten over onze producten neem contact op met ons rundveeteam.
(Teamleider Harry Sloetjes 06-82134516 ) of mail h.sloetjes@gelreijsselstreek.com.

Klik op één van de buttons en lees meer.

Agenda

test evenement
01/01/70
test evenement 2
01/01/70
test evenement 3
01/01/70
test evenement 4
01/01/70